Rasulullah s.a.w bersabda (yg bermaksud): Sampaikanlah pesanku walau 1 ayat :)

Friday, April 4, 2008

About me


Nama diberi Mastura binti Mohd Yusuf yang membawa maksud Yang Terpelihara. Alhamdulillah, selamat dilahirkan pada 9 Ogos 1990 di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru. Mula bersekolah di Tadika Abim pada tahun 1995-1996, seterusnya ke Sekolah Kebangsaan Perempuan Bandar Tinggi selama 6 tahun.

Dalam masa yang sama, bersekolah di Sekolah Agama Kebun Teh dari darjah 1 hingga tingkatan 3. Alhamduliilah.

Setelah tamat UPSR ana mula melanjutkan pelajaran di Sekolah Sultan Ismail Johor Bahru atau lebih dikenali dengan nama SSI selama 3 tahun (tingkatan 1-tingkatan 3) dan selepas itu ana melanjutkan pelajaran ke MRSM Muar selama 2 tahun.

Sekarang, ana sedang menadah kitab di bumi tarbiyyah Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor dalam bidang bachelor in business administration with e-commerce. InsyaAllah, bercita-cita menjadi seorang pensyarah dan pengasas tadika Islam. Hajat doa yang terbaik dari kalian.

Alhamdulillah, ana merupakan anak ketiga daripada 4 orang adik beradik. Mempunyai seorang abang,seorang kakak dan seorang adik merupakan anugerah dari Allah yang tidak ternilai..

Menjadi seorang wanita solehah dan muslihah merupakan cita-cita ana sejak dahulu. Doakan agar hajat ana tercapai sebelum mata tertutup rapi.. :)


 
Copyright It's Life... Wake up from the past =) 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .